Зареждане...

TollPass App с нови функционалности за винетки и маршрутни карти

Дата: 13.05.2021, Автор: TollPass

Последната версия на мобилното приложение TollPass App е с нови функции и обновен дизайн.

Новите услуги комуникират с клиентите в реално време и изпращат напомнящи съобщения за изтичащи срокове или отклонения от предварително избрания маршрут.

Проследяване на маршрута в реално време

За професионалните превозвачи, които купуват маршрутни карти, TollPass App предоставя възможност за проследяване на предварително избрания маршрут.

Новата функционалност СЛЕДВАЙ МАРШРУТ е предназначена за водачите, които се движат с маршрутна карта.

TollPass App ще изпрати нотификация в реално време на мобилното устройство на водача при всяко ОТКЛОНЯВАНЕ ОТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАКУПЕНИЯ МАРШРУТ.

Мениджърите на автопаркове, които закупуват маршрутни карти от tollpass.bg, могат да СПОДЕЛЯТ МАРШРУТИ с шофьорите в техните профили в TollPass App. Функционалността улеснява ежедневната дейност и комуникацията с водачите.

Добавяне на винетки за напомняне за изтичаща валидност

За клиентите с леки автомобили TollPass App изпраща НАПОМНЯНЕ ПРИ ИЗТИЧАЩ СРОК НА ВАЛИДНОСТ за активните винетки в техния профил.

Новата функционалност в приложението е възможността да добавите неограничен брой ВИНЕТКИ, НЕЗАВИСИМО ОТКЪДЕ СА ЗАКУПЕНИ.

Електронните винетки се закупуват в зависимост от планирани пътувания или при смяна на автомобила и валидността им изтича в различно време.

TollPass App ще следи валидността на винетките за всички семейни или фирмени автомобили и ще изпрати напомняне за подновяването им.

В приложението вече е възможна ПРОВЕРКА ЗА НАЛИЧНИ НАРУШЕНИЯ, свързани с електронни винетки или тол таксуване, както и заплащане на компенсаторни такси.

Приложението е налично в GooglePlay и AppStore, а вече и в AppGallery. Можете да изтеглите безплатно, да регистрирате личен профил или да ползвате вече регистрирания си Tollpass профил. Така ще имате пълен достъп, както до новите функционалности, така и до вече утвърдените и използвани от хиляди клиенти услуги:

  • Покупка на електронни винетки за автомобили до 3.5 тона
  • Покупка на маршрутни карти за автомобили над 3.5 тона
  • Информация за баланс по договорите за автоматично отчитане на тол такси
  • Зареждане на суми в договори с предплатен баланс
  • Достъп до информация за извършени плащания и текущи задължения по договор
  • Тол калкулатор за пътните такси за пътувания според началната и крайната им точка
  • TollPass поставя на първо място удобството на клиентите и активната комуникация с тях.

Вижте повече за новите функционалности тук

Изтеглете последна версия на TollPass App за вашето устройство