Зареждане...

TollPass Fleet вече с покритие в Европа

Дата: 09.03.2023, Автор: TollPass

Защото е важно да знаете всичко за Вашите превозни средства на едно място

TollPass Fleet е услугата за GPS проследяване в реално време на автомобили над 3.5 тона, оборудвани с бордови устройства TollPass или TollPass EUROBOX.

TollPass Fleet разшири покритието си и клиентите вече могат да проследяват своите превозни средства, както в България, така и във всички държави от Европейски съюз, в т.ч. Великобритания, Швейцария и Норвегия.

В предстоящите месеци проследяване на движението и местоположението на камиони и автобуси ще бъде възможно и в Турция, Сърбия, Северна Македония, Босна и Херцеговина и Албания.
TollPass Fleet с покритие за България и Европа можете да използвате на цена 9.90 лв без ДДС / на месец за всяко превозно средство над 3.5 тона, оборудвано с бордово устройство TollPass EUROBOX.


Комбинацията от услугите за тол таксуване в България и още 11 европейски държави с възможността от проследяване на автомобилите в реално време в почти цяла Европа в мултифункционалната онлайн платформа TollPass.bg дава свобода, гъвкавост и удобство за мониторинг и управление.
Предимството на услугата TollPass Fleet е възможността за незабавно стартиране на услугата директно от онлайн договора в TollPass.bg, без допълнителен обвързващ договор. Заплащането, както и наличието на всички необходими справки, се извършва на едно място заедно с пътните такси, без нужда от следене на отделни фактури и срокове.