Зареждане...

TollPass Fleet вече с покритие навсякъде в Европа - включително Турция, Сърбия...

Дата: 04.08.2023, Автор: TollPass

Защото е важно да знаете всичко за Вашите превозни средства на едно място

TollPass Fleet е услугата за GPS проследяване в реално време на автомобили над 3.5 тона, оборудвани с бордови устройства TollPass или TollPass EUROBOX.

TollPass Fleet разшири покритието си и клиентите вече могат да проследяват своите превозни средства в реално време в цяла Европа. Проследяване на движението и местоположението на камиони и автобуси е възможно в България и всички държави от Европейски съюз, в т.ч. Великобритания, Швейцария и Норвегия, а вече и в Турция, Сърбия, Северна Македония, Албания, Черна Гора, Босна и Херцеговина.

TollPass Fleet с пълното покритие за цяла Европа можете да използвате на същата цена - 9.90 лв без ДДС / на месец за всяко превозно средство над 3.5 тона, оборудвано с бордово устройство TollPass EUROBOX.


Комбинацията от услугите за тол таксуване в България и още 11 европейски държави с възможността от проследяване на автомобилите в реално време вече в цяла Европа в мултифункционалната онлайн платформа TollPass.bg дава свобода, гъвкавост и удобство за мониторинг и управление.

Предимството на услугата TollPass Fleet е възможността за незабавно стартиране на услугата директно от онлайн договора в TollPass.bg, без допълнителен обвързващ договор. Заплащането, както и наличието на всички необходими справки, се извършва на едно място заедно с пътните такси, без нужда от следене на отделни фактури и срокове.