Eлектронни винетки на tollpass.bg

Eлектронни винетки на tollpass.bg

Автор: tollpass.bg

От днес, 1 юли 2019 г., можете да закупите електронна винетка както от интернет сайта www.vinetki.bg, така и от www.tollpass.bg. „Интелигентни трафик системи”АД предоставя още една възможност за онлайн покупка на електронни винетки.

До старта на тол системата всички категории превозни средства – както лекотоварните, така и тежкотоварните, трябва да притежават винетки, за да се движат по националната пътна мрежа.

И от двете платформи  на „Интелигентни трафик системи” - www.vinetki.bg и www.tollpass.bg, онлайн покупката става чрез банкова карта.

Електронни винетки може да заплатите в брой в партньорската ни мрежа: бензиностанциите на OMV, LUKOIL, Еко България, Петрол, магазините на А1, касите на EasyPay, клоновете на Български пощи и сервизните центрове  на Тахо Венци.

С разширяването на възможностите за онлайн покупка на електронни винетки „Интелигентни трафик системи” АД има за цел да направи услугата  още по-достъпна, като гарантира качествено обслужване на своите клиенти.

Още за Тол такси

Предлагат 6000 км обхват на таксуваната с тол пътна мрежа

  • 11.07.2019

Първото заседание на Обществения консултативен съвет по въвеждане в експлоатация на тол системата се проведе в МРРБ на 5 юли.

Eлектронни винетки на tollpass.bg

  • 01.07.2019

От 1 юли електронна винетка може да закупите и от интернет платформата  на „Интелигентни трафик системи” www.tollpass.bg

5 причини да изберете Tollpass - решението за тол таксуване

  • 01.07.2019

Лесно отчитане и постоянен мониторинг в реално време

Tollpass - интелигентното решение за тол таксуване

  • 01.07.2019

"Интелигентни Трафик Системи", като основен партньор на АПИ, ще осигури високотехнологично решение за отчитане на тол такси под бранда Tollpass.