Tollpass - интелигентното решение за тол таксуване

Tollpass - интелигентното решение за тол таксуване

Автор: tollpass.bg

Със стартирането на новата тол система в България "Интелигентни Трафик Системи", като основен партньор на АПИ, ще осигури за своите клиенти високотехнологично решение за отчитане на тол такси под бранда Tollpass.

Всички превозни средства с общо тегло над 3.5т ще заплащат тол такса за ползването на платената пътна мрежа.

Българската електронна тол система е базирана на технология за глобално сателитно позициониране и GSM технология за предаване на данни. За функционирането на системата не е необходима допълнителна инфраструктира като тол станции, бариери или каси за плащане.

Основен елемент на тол системата е бордовото устройство TollPass, което се инсталира в автомобилите, подлежащи на таксуване.

Бордовото устройство отчита ползването на платената пътна мрежа чрез засичане на изминатото разстояние и в зависимост от класа на пътя и характеристиките на превозното средство - общо тегло, емисионен клас и брой оси.

Чрез GSM модула в бордовото устройство данните се изпращат в реално време към централната система на Tollpass за изчисление на дължимата тол такса.

Цялата информация за ползването на платената пътна мрежа и дължимите тол такси е достъпна за всеки клиент на онлайн платформата tollpass.bg

Tollpass - Вашият сигурен партньор на пътя!

 

Още за Тол такси

Предлагат 6000 км обхват на таксуваната с тол пътна мрежа

  • 11.07.2019

Първото заседание на Обществения консултативен съвет по въвеждане в експлоатация на тол системата се проведе в МРРБ на 5 юли.

Eлектронни винетки на tollpass.bg

  • 01.07.2019

От 1 юли електронна винетка може да закупите и от интернет платформата  на „Интелигентни трафик системи” www.tollpass.bg

5 причини да изберете Tollpass - решението за тол таксуване

  • 01.07.2019

Лесно отчитане и постоянен мониторинг в реално време

Tollpass - интелигентното решение за тол таксуване

  • 01.07.2019

"Интелигентни Трафик Системи", като основен партньор на АПИ, ще осигури високотехнологично решение за отчитане на тол такси под бранда Tollpass.