5 причини да изберете Tollpass - решението за тол таксуване

5 причини да изберете Tollpass - решението за тол таксуване

1) Лесно отчитане с интелигентно TollPass бордово устройство

Последно поколение TollPass GNSS бордово устройство, което засича и изпраща информацията за таксуването в реално време по защитен информационен канал. Бордовото устройство е с меню на български език, дисплей за визуализиране на данните за тол таксуване, бутони за динамична промяна на броят оси на превозното средство, звукова сигнализация за статус на договора и докладване на инцидент с отчитането.

Постоянен и превантивен мониторинг в реално време

 

2) Пестете време и средства

С TollPass не е необходимо да закупувате собствено бордово устройство или да плащате за монтаж в специализиран сервиз. За да получите вашето TollPass бордово устройство е необходимо само да го заявите на info@tollpass.bg (link) и ще бъде доставено на посочен от вас адрес.

Включете TollPass устройството в запалката на автомобила и можете да пътувате

 

3) TollPass денонощен портал за обслужване на клиенти

На TollPass клиентски портал можете да въведете данните на всички автомобили от вашия автопарк, да проследявате и управлявате баланса по договора, да поръчвате нови бордови устройства от TollPass, да получавате известия и да плащате дължимата тол такса и др.

Бъдете винаги информирани с TollPasss клиентски портал

 

4) TollPass услуга без ограничения

За да може да се фокусирате върху Вашия бизнес, TollPass осигурява непрекъсната поддръжка с 24/7 контактен център за обслужване на клиенти.

Нашите специалисти ще бъдат на разположение денонощно, за да получите бърз и компетентен отговор на вашите въпроси

 

 5) Дистанционна актуализация на TollPass бордовото устройство

Чрез автоматичната дистанционна актуализация "Over-the-air", вашето TollPass бордово устройство ще разполага винаги с последна версия на софтуер и на тол тарифа, независимо в коя част на България се намира превозното средство. 

Не губете време и средства - TollPass гарантира безпроблемно шофиране

 

Направете предварителна заявка за Вашето TollPass бордово устройство на info@tollpass.bg