Зареждане...

Управлявайте своя транспортен бизнес чрез TollPass

Дата: 24.04.2020, Автор: tollpass.bg

Tollpass осигурява услуга, създадена и съобразена с потребностите на специалистите от транспортния бранш, базирана на съвременните технологии в отчитането на пътни такси.  

Технологичното решение е подчинено на разбирането и подхода, че услугата се предлага на професионалисти от професионалисти. 

 Чрез регистриране на личен потребителски профил на TollPass.bg можете да сключите договор за автоматично отчитане на тол такси, да управлявате заплащането на пътни такси на автомобилите си, да следите потреблението си в реално време, да имате постоянен достъп до финансово-счетоводните си документи, както и много други удобства, свързани с управлението на автопарка.  

Процесът по регистрация и сключване на договор се състои от няколко последователни стъпки и прави лесна онлайн поръчката на бордови устройства 

ТollPass гарантира качествена услуга, включваща сигурно управление на данните и достъпа, винаги актуална информация за разполагаемия баланс, зареждане на суми в баланса и възможност за добавяне на МПС в договора, и всичко това изцяло онлайн.

Потребителите могат да посетят тол платформата, където до няколко минути ще имат сключен договор, който включва обслужване и доставка на бордови устройства до удобен за тях адрес. 

За да допълни целия пакет от услуги, предназначени за мениджърите на автопаркове и водачите, Tollpass разработи и мобилно приложение, чрез което ще може да се активират винетки, маршрутни карти и да се следи баланса по договорите за автоматично отчитане с бордови устройства и тракери. 

„Интелигентни трафик системи” АД продължава да усъвършенства и разширява обхвата на услугите, предоставени на TollPass, като отчита Вашите препоръки и се стреми да отговори и на най-високите изисквания на транспортния бранш.