Зареждане...

Партньорската мрежа на ИТС АД – достъпност в полза на клиентите

Дата: 23.04.2020, Автор: tollpass.bg

„Интелигентни трафик системи” АД (ИТС) изгради широка партньорска мрежа и така направи своите услуги достъпни и лесни за ползване от потребителите. 

Електронните винетки са достъпни за заплащане, както онлайн, така и на каса в обектите на нашите партньори. Партньорската мрежа с национално покритие се състои от над 7000 обекта за продажба на електронни винетки. Наши партньори са А1 България, ИзиПей, Български пощи, бензиностанции ОМВ, ЕКО, Круиз, Бенита, Газпром, Ромпетрол, сервизни центрове Тахо Венци. 

С всеки един от нашите партньори споделяме нашите приоритети – висок стандарт на обслужване и отговорност към клиентите.  

Със стартирането на тол системата Интелигентни трафик системи АД чрез платформата си TollPass.bg достави онлайн решение за предоставяне на услугата за автоматично отчитане на тол такси чрез оборудване с GNSS бордово устройство. В партньорство с А1 България, TollPass достави услугата автоматичен толинг на хиляди клиенти, които избраха този метод на отчитане. 

Автоматичният толинг е възможен и чрез GPS тракери, които отговарят на техническите изисквания на АПИ за целите на тол таксуването. С тази цел сключихме договори с Доставчици на декларирани данни, като ТолБг и GPS България, с което автоматичното отчитане на тол такси чрез GPS тракери вече е факт. 

Желаещите да отчитат автоматично тол такси чрез GPS устройства могат да го направят като се свържат с ТолБг или GPS България. Те могат да ползват услугата с притежавани от тях или новозакупени от компаниите тракери. ИТС осигурява свързаността и отчитането на сумите за тол таксуване.  

Поетапно предстои да бъдат включени още партньори - доставчици на декларирани данни, чиито клиенти ще могат да заплащат автоматично тол такси чрез платформата на ИТС АД - TollPass. 

Всички клиенти на TollPass, независимо от оборудването, което са избрали – бордово устройство или GPS тракер, ползват пълната функционалност на платформата TollPass.bg. Чрез потребителски профил на TollPass.bg изцяло онлайн могат да стартират и заплащат услугата, както и в реално време да получават информация за потреблението на всяко отделно превозно средство, за генерираните тол такси, за желан период от време.