Зареждане...

Отдадени на дигиталните бизнес решения за транспорта

Дата: 21.04.2020, Автор: tollpass.bg

“Интелигентни трафик системи” АД е първият регистриран национален доставчик на услуги за електронно заплащане на пътни такси и официален партньор на Агенция „Пътна инфраструктура”.

Нашият екип се състои от доказани професионалисти с опит в сферата на високотехнологичните решения. Нашата цел е да предоставим удобно бизнес решение за нашите клиенти и да превърнем компанията в доверен партньор на всички пътуващи по националната пътна мрежа. 

Започнахме работа по проекта с ясната идея, че дигитализацията е нашето общо бъдеще във всички сектори на икономиката и обществото

Дигиталните бизнес решения за транспорта са областта, към която насочихме нашата бизнес стратегия и действия. Преодоляхме предизвикателството на преминаването от хартиени към електронни винетки – първата стъпка към онлайн заплащане на пътни такси чрез платформата Vinetki.bg.

Стартирахме успешно и втория етап на процеса по електронно събиране на пътни такси с автоматичното отчитане и заплащане на тол такси за изминато разстояние от тежкотоварните превозни средства над 3.5 тона.  

Тази година България въведе най-модерното решение за тол таксуване. Българската тол система осигурява бързо придвижване, без спиране, а пътните такси могат да бъдат заплащани лесно и удобно онлайн. На тол платформата TollPass.bg с няколко клика можете да заплатите винетка, да сключите договор за автоматично отчитане и заплащане на тол такси чрез бордово устройство или тракер, или предварително да заплатите маршрутна карта. 

Процесите и услугите, които TollPass разработва са организирани и съобразени с нуждите на потребителите. 

Нашият кол център е на разположение 24 часа 7 дни в седмицата, на телефон *5500 и в готовност да отговори на Вашите въпроси или да потърси правилното решение на Вашето запитване 

Блогът на нашата платформа TollPass ще отговаря на въпроси и теми, поставени от Вас и тук ще предложим на Вашето внимание информация за бъдещето развитие на нашите услуги. Те ще бъдат разширявани и усъвършенствани с отдаденост и отговорност към нашите клиенти, отразявайки техните потребности.