Зареждане...

Нови цени на електронните винетки от 1 януари 2023

Дата: 06.10.2022, Автор: TollPass
Нови цени на електронните винетки от 1 януари 2023 TollPass

По-ниските цени на електронните винетки влизат в сила от 1 януари 2023

Намалението е с 10% и важи за всички видове електронни винетки, които се заплащат от автомобилите до 3.5 тона – уикенд, седмична, месечна, тримесечна и годишна.

Промяната важи двата типа превозни средства – за леки и лекотоварни автомобили до 3.5 тона, както и за прикачени към тях ремаркета/каравани. Отделна електронна винетка за ремаркета/каравани се закупува само ако с прикачването им към лекия автомобил заедно надхвърлят 3.5 тона. Електронната винетка за ремарке/каравана може да бъде закупувана с различна продължителност от винетката за лекия автомобил.

С новите стойности можете да се запознаете в таблицата по-долу:

Вид

Цени на винетки
от 01.01.2023г

уикенд

9 лв

седмична

13 лв

месечна

27 лв

тримесечна

48 лв

годишна

87 лв

 

Проверете лесно и бързо валидността на електронна винетка за регистрационен номер и закупете електронна винетка от Tollpass.bg

За всяка закупена винетка от Tollpass получавате напомняне за предстоящо изтичане на срока на валидност на имейла въведен при покупката й. Можете да изтеглите мобилното приложение Tollpass App и да използвате функционалността за въвеждане на регистрационни номера със закупени винетки, за които да получавате нотификация директно на Вашия телефон и лесно подновяване в две стъпки.